De ware kosten van de massale immigratie

Onderzoek door dr. Jan van der Beek

dr. Jan van de Beek
dr. Jan van de Beek

Antropoloog

De kosten zijn nog nóóit bestudeerd

De massale immigratie. Een grootschalig project waar de Nederlandse samenleving tegen zijn zin aan onderworpen is. Iets dat het maatschappelijk wezen tot in de kleinste dingen beïnvloed en alle facetten van het dagelijks leven fundamenteel verandert.

Een onderzoek naar de kosten van de massale immigratie heeft nooit mogen plaatsvinden vanuit planbureau's, onderzoeksbureau's of universiteiten. Het Renaissance Instituut is een onderzoek gestart naar de budgettaire gevolgen van de immigratie, onder leiding van migratieonderzoeker dr. Jan van de Beek.

Dr. Jan H. van de Beek (1968), wiskundige en cultureel antropoloog, promoveerde op politicologisch onderzoek naar productie van politiek gevoelige kennis over economische effecten van migratie (Kennis, Macht en Moraal: De productie van wetenschappelijke kennis over de economische effecten van migratie naar Nederland)

Onderzoek

Het Renaissance Instituut staat open voor onderzoeksvoorstellen over alle onderwerpen.

Dien een onderzoeksvoorstel in, mail naar onderzoek@renaissanceinstituut.nl

Beurzen

Heb jij een interessant voorstel voor een klein onderzoek? Of ben je student en heb je een interessant scriptievoorstel? Het Renaissance Instituut biedt beurzen van ten hoogste €5000 aan.

Meld je nu aan via beurzen@renaissanceinstituut.nl