Hoe zit het nou echt? Marcel Crok over het klimaatdebat en klimaatcensuur

In deze nieuwe aflevering van Hoe zit het nu echt? interviewt Ralf Dekker Marcel Crok over de staat van het klimaat, de staat van het klimaatdebat en de staat van de klimaatwetenschap. 

In het nieuwe programma Hoe zit het nou echt? interviewt Ralf Dekker - penningmeester van het Renaissance Instituut en statenlid in Noord-Holland - experts op het gebied van Beta-onderwerpen zoals radioactiviteit, chloor, fossiele brandstoffen en het klimaat. Over al die onderwerpen worden talloze dingen gezegd, veelal ideologisch en/of politiek gedreven. Ralf Dekker stelt de simpele vraag: maar hoe zit het nou eigenlijk echt, wanneer we naar de feiten kijken? In deze aflevering wordt een van de bekendste klimaatcritici Marcel Crok geïnterviewd over de vermeende klimaatcrisis.

Marcel Crok is een van de, of misschien wel het, gezichten van de klimaatcritici. Weinig anderen zijn zo goed op de hoogte van de staat van het klimaat, de staat van het debat en de staat van de bijbehorende wetenschap. Deze uitzending kan gezien worden als een korte samenvatting, of beter gezegd, een samenvattende analyse van dat gehele klimaatdebat.

https://www.youtube.com/watch?v=2cs7cDIvV14&t=797s